Kijk, we hebben natuurlijk mensen onder ons, die echt kou kleumen zijn. En dat is totaal niet erg natuurlijk. Want het heeft ook iets gezelligs om met een dekentje op de bank te hangen. Soms is dat gewoon erg fijn en heb je echt het ultieme chill gevoel. Maar met die warme avonden, die we tegenwoordig kennen en waarbij het niet echt afkoelt, is een dekentje soms erg overbodig. Maar gelukkig komen er al wat avonden aan, waarbij de temperaturen wel wat gaan dalen na dat het een uur of acht is geweest. Maar voor de kou kleumen onder ons, bestaan er altijd nog dunne dekentjes die je erbij kan pakken om gezellig erbij te blijven zitten.

Een dekentje hoort er soms bij. 

Soms hoort het er inderdaad gewoon bij. Lekker knus samen buiten op de lounge bank. Of zelf nog een frisse neus halen in de avond. Om dan met een kopje thee, of koffie, buiten onder een dekentje te gaan zitten. Heerlijk klinkt dat toch? Dan is het leven wel erg mooi. Maar om het helemaal makkelijk te maken dat jouw dekentje gelijk op temperatuur is, bestaan er gelukkig nog de elektrische deken. Deze kan je natuurlijk lekker voor verwarmen om er daarna onder te kruipen. En het super fijne. In de winter kan je hem ook voor boven in de slaapkamer gebruiken. Zorgen dat je lekker opgewarmd bent om daarna in een warm bedje in slaap te vallen. Nou, hoe mooi klinkt dat? Dat klinkt dus als muziek in de oren, toch?

Sfeermakers op tafel.

Als je aan sfeermakers denkt, kan je natuurlijk denken aan een lekkere alcoholische versnapering. Maar je kan natuurlijk ook denken aan een paar leuke kaarsjes. Zo kan je lekker buiten zitten, zonder dat er een schijnwerper op je staat en er gigantisch veel insecten op je af komen vliegen. Want dan zit je natuurlijk ook niet fijn buiten. Maar met een paar kaarsjes op tafel, creëer je gelijk wat sfeer en heb je ook nog een beetje licht bij de hand. Dat noemen we nou nog eens een win win situatie. 

Maar wat voor tips heb jij om de zomer avonden buiten uit te houden? Hoe zorg jij ervoor dat je sfeer krijgt, of dat je het niet koud krijgt zonder te grijpen naar een dekentje? Wij zijn benieuwd naar jouw tips.