Mannen en schoenen. Het is over het algemeen een gegeven dat een man maar één of twee paren in de kast heeft staan. Mannen houden, weer over het algemeen, niet zo van afwisseling. Als ze een bepaald paar schoenen fijn vinden zitten, kunnen alle andere schoenen hen gestolen worden. En dat is jammer. Want ook op het gebied van herenschoenen is er zoveel variatie beschikbaar! Kijk bijvoorbeeld eens bij het merk Philippe Model. Prachtige sneakers en sportschoenen in hippe kleuren en gewaagde kleurencombinaties. Philippe Model weet wel wat mannen willen. En trouwens, heb je niet altijd al willen zeggen dat je een echt Italiaans paar schoenen aan je voeten hebt? Met Philippe Model kan dat! Philippe Model heeft sneakers en sportschoenen voor iedere man.

Philippe Model is er voor ieder seizoen

Nu in de zomer zul je het liefst op schoenen lopen die een lichte kleur hebben. Denk dan (natuurlijk) aan wit, maar ook aan andere lichte kleuren. In de herfst en winter mogen de schoenen best wat donkerder zijn, dat past dan beter bij het seizoen. Maar je hoeft bij “donker” niet direct aan zwart en bruin te denken hoor! Philippe Model heeft prachtige sneakers en sportschoenen in blauw en groen. Zo geef je toch, ook in die donkere seizoenen, wat kleur aan je leven.

Philippe Model is er niet uitsluitend voor heren

Philippe Model is van alle markten thuis. Ook dames kunnen prima bij dit merk terecht. En je moet niet denken dat je dan een soort “ANWB-echtpaar” wordt, de dameslijn van dit merk is totaal anders dan de schoenen voor de heren. Een ding hebben ze wel gemeen: ze zijn ontworpen met liefde en gemaakt van alleen de beste kwaliteit materialen. En dat zie je er van een afstandje al aan af! Ook de damesschoenen van dit merk zijn goed onder te verdelen in lente/zomer en herfst/winter. Kijk gewoon eens op de site!

Philippe Model maakt alleen gebruik van de beste materialen

Omdat Philippe Model een vooraanstaand merk is, komen ze er natuurlijk niet mee weg als ze inferieure materialen gebruiken. En dat doen ze dus ook niet. Dit merk heeft het gebruik van kwaliteitsmaterialen zeer hoog in het vaandel staan. Hierdoor blijven de schoenen langer mooi en blijven ze, ook na een lange wandeltocht, comfortabel aan je voeten. Zo kun je met een paar schoenen van dit merk gerust een of meerdere seizoenen toe. En daar worden mannen gelukkig van!